Søg

Kontakt Dansk Narkolepsiforenings rådgivning

Som medlem kan du få hjælp hos Dansk Narkolepsiforening, hvis du har spørgsmål eller brug for gode råd om livet med en søvnsygdom eller står i en situation, hvor du har brug for praktisk hjælp og/eller information.

Som privatperson, skolepersonale, sagsbehandler, læge eller anden fagperson er du altid velkommen til at kontakte Dansk Narkolepsiforening, hvis du har spørgsmål om selve sygdommen, udredning, diagnosticering og andet.

Kontakt rådgiveren

Du er velkommen til at ringe til rådgiveren. Hvis hun ikke svarer, så prøv igen senere eller læg en besked om, at du gerne vil ringes op.

Du kan også skrive en mail til rådgiveren. Venligst oplys da telefonnummer, så rådgiveren kan ringe dig op.

Hvad kan rådgiveren hjælpe med?

  • Oplyse om selve sygdommen og dens aspekter, om udredningsforløb, diagnosticering og behandling.
  • Give gode råd om hvordan du kan få hverdagen til at fungere med din sygdom, om kost og motion, familie og venner, vågenhed og søvn m.m.
  • Dine muligheder for hjælp i hverdagen, skole, uddannelse, arbejde, pension, flexjob, osv.
  • Og andre ting…

 

Dansk Narkolepsiforenings rådgivning er et supplement til, og ikke en erstatning for, den rådgivning og behandling, du får hos din læge, neurolog, sagsbehandler etc. 

Hvis du har spørgsmål, som ikke vedrører rådgivning, bedes du for kontakte formanden

Connie Landstedt på
cl.dansknarkolepsiforening@gmail.com
eller mobil 2364 2238.

Om rådgiveren

Dansk Narkolepsiforenings rådgiver(e) er frivillige personer, der selv har en søvndiagnose, hvormed der er tale om patient-til-patient rådgivning. Rådgiverne skal være afklaret med deres egen søvnsygdom. Derudover skal de have et indgående kendskab til de forskellige søvnsygdomme og deres aspekter, herunder relevante copingstrategier, og holde sig ajour med gældende regler og paragraffer.